-
Generator zimnego dymu
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 11.99 |
Dostępność | Dostępny 1 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4779039711480 |
Zamówienie telefoniczne: 661 601 643
Zostaw telefon |
Generator zimnego dymu
Idealny do wędzenia na zimno ryb, mięsa, przypraw, orzechów i innych produktów.
W pełni obciążony generator mieści około 200 g lub 0,5 L trocin, zapewniając czas spalania do 20 godzin.
Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej i może być stosowany we wszystkich grillach i wędzarniach typu zamkniętego.
Wymiary: 250x250x50mm.
Sposób użycia: Usuń popiół i węgiel z grilla. Napełnij generator dymu pyłem drzewnym (ważne, aby był suchy, napełniaj bez dociskania, bez dociskania pyłu i pozostawiania kilku mm do wierzchołka spirali). Umieść wężownicę na ruszcie popielnika na dnie paleniska, dodaj pył za pomocą podgrzewacza i zacznij palić.
Podczas palenia ogranicz klapy grilla do minimum.
Generator zawiera około 200 g lub 0,5 L pyłu dymnego, co zapewnia czas spalania do 20 godzin.
Działa na wszystkich zamkniętych grillach i wędzarniach.
Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Do tego urządzenia pasują następujące akcesoria do palenia:
Pył hikorowy i drzew owocowych z ziołami do wędzenia na zimno, 200g Pył z dębowych beczek po whisky i winie do wędzenia na zimno 200g.
Pasuje do wszystkich modeli Kamado BONO + innych grilli typu Kamado o średnicy 40 cm (lub większej niż 15″)