DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 270 ZŁ!  
  • Generator zimnego dymu

Symbol: N-GENERATOR
129.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty Inpost 11.99
Kurier Inpost 20
Dostępność Dostępny
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 661 601 643

Zostaw telefon

Generator zimnego dymu

 

Idealny do wędzenia na zimno ryb, mięsa, przypraw, orzechów i innych produktów.

W pełni obciążony generator mieści około 200 g lub 0,5 L trocin, zapewniając czas spalania do 20 godzin.

Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej i może być stosowany we wszystkich grillach i wędzarniach typu zamkniętego.

Wymiary: 250x250x50mm.

 

Sposób użycia: Usuń popiół i węgiel z grilla.  Napełnij generator dymu pyłem drzewnym (ważne, aby był suchy, napełniaj bez dociskania, bez dociskania pyłu i pozostawiania kilku mm do wierzchołka spirali).  Umieść wężownicę na ruszcie popielnika na dnie paleniska, dodaj pył za pomocą podgrzewacza i zacznij palić.  

Podczas palenia ogranicz klapy grilla do minimum.  

Generator zawiera około 200 g lub 0,5 L pyłu dymnego, co zapewnia czas spalania do 20 godzin.

Działa na wszystkich zamkniętych grillach i wędzarniach.  

Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej. 

 

Do tego urządzenia pasują następujące akcesoria do palenia:

Pył hikorowy i drzew owocowych z ziołami do wędzenia na zimno,  200g Pył z dębowych beczek po whisky i winie do wędzenia na zimno 200g.  

Pasuje do wszystkich modeli Kamado BONO + innych grilli typu Kamado o średnicy 40 cm (lub większej niż 15″)

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia